Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kasvua ja hyvinvointia broileritiloilla osa 2, Huittinen

20.1.2026 | 13:00 - 15:30
koulutuskokonaisuusbanneri

Tervetuloa Muuttuvan maatalouden tulevaisuus -koulutuskokonaisuutemme tuotantosuuntaiseen koulutukseen ”Kasvua ja hyvinvointia broileritiloilla osa 2”. Tilaisuus järjestetään 20.1.2026 klo 13-15.30 Huittisten kaupungintalolla (Risto Rytin katu 36, Huittinen). Tilaisuus järjestetään vain läsnätilaisuutena. Etäosallistumismahdollisuutta ei ole.

Ohjelma:

Avauspuheenvuoro, Sanna Lipping, Pyhäjärvi-instituutti

Broileritila työnantajana, Riikka Koskinen, Töitä Suomesta

Tuottajan hyvinvoinnista huolehtiminen, Päivi Rekola, Mela

Työnantajan vastuut ja velvollisuudet, Vilhelmiina Karvo, Pyhäjärvi-instituutti

Mitä merkitsee sosiaalinen ehdollisuus?, Päivi Anttonen, AVI

Tilaisuuden päätös, Sanna Lipping, Pyhäjärvi-instituutti

Ilmoittaudu mukaan 16.1. mennessä tästä linkistä: linkki julkaistaan myöhemmin


Tämä tilaisuus on osa viiden koulutuksen koulutuskokonaisuutta ”Muuttuvan maatalouden tulevaisuus – kannattavuus, haasteet ja ratkaisuja”. Koulutuskokonaisuus tarjoaa käytännönläheisiä koulutuksia eri puolilla Suomea – sekä paikan päällä että etänä. Osallistuminen antaa tilallisille ajantasaista tietoa maatalouden ajankohtaisista kysymyksistä. Koulutuksen (kolme-viisi koulutusta) suorittamisesta myönnetään osallistumistodistus.

Tule kuulemaan, oppimaan ja keskustelemaan!

Koulutuskokonaisuus järjestetään osana ”Ilmastokestävä ja vastuullinen lihantuotanto”-hanketta. Hankkeen päätoteuttaja on Pyhäjärvi-instituutti ja yhteistyötahona toimii HKFoods Finland Oy.

Tiedot

Päivämäärä:
20.1.2026
Aika:
13:00 - 15:30

Tapahtumapaikka

Huittisten kaupungintalo
Risto Rytin katu 36
Huittinen, 32700
+ Google Map